Futbol

El Reial Madrid goleja el Bayern a Munic (0-4) i passa a la final de la Champions, on espera la "décima"

El Reial Madrid ha golejat el Bayern de Munic a l'Allianz Arena (0-4) i jugarà la final de la Lliga de Campions. Dos gols de cap de Sergio Ramos, un de córner i l'altre de falta, i dos de Cristiano Ronaldo han deixat sense arguments el conjunt de Pep Guardiola. El Bayern, que ja havia perdut 1-0 al Bernabéu, es queda sense marcar en aquestes semifinals i rebent una humiliació a casa seva

El Reial Madrid té més a prop que mai la "décima"; entremig, només li queda la final i ara espera rival. Si al Bernabéu els blancs van guanyar per la mínima, a Munic han guanyat amb un autèntic bany al Bayern. I això que els aficionats bavaresos confiaven en la remuntada i, per això, han rebut els dos equips amb un mosaic impressionant. El moment més emotiu, però, ha estat el minut de silenci dedicat a Tito Vilanova i Vujadin Boskov.

Gràcies a l'estratègia, els d'Ancelotti ja manaven per 0-2 als vint minuts de partit, amb dos gols de cap de Sergio Ramos. El primer en rematar una córner picat per Modric i el segon de falta, que pentina Pepe i executa Di María. Aquestes han estat les primeres dianes que aconseguia Ramos en la Champions aquesta temporada.

Passada la mitja hora, Cristiano Ronaldo ha fet el tercer en un contraatac de manual. Un gol que significava el quinzè del portuguès a la Champions aquesta campanya i que li ha permès superar el rècord de gols a la Champions en una temporada, que tenien Messi i Altafini.

I Cristiano Ronaldo encara ha pogut augmentar aquest rècord, aconseguint el quart gol al minut 90, de falta directa per sota la tanca.

Dotze anys després, el Reial Madrid tornarà a disputar una final de la Lliga de Campions. L'últim cop va ser el 2002, quan va guanyar la novena.

El Madrid, per tant, ha aconseguit la seva primera victòria a Munic en l'onzena visita. Ancelotti segueix sense saber què és perdre davant el Bayern, en les vuit vegades en què s'han enfrontat.

Xabi Alonso es perd la final

Xabi Alonso serà una de les absències destacades a la final que es disputarà a Lisboa. El jugador del Reial Madrid ha vist la tercera groga de la temporada a la Champions que comporta un partit de suspensió, per una entrada a Schweisteiger.