Hoquei patins

Joan Molina s'acomiada com a àrbitre de l'OK Lliga exhibint una estelada

L'àrbitre Joan Molina de l'OK Lliga nacional va acabar exhibint una estelada en el seu últim partit. Molina, àrbitre internacional i gran defensor de les seleccions catalanes, va mostrar una estelada a la samarreta mentre rebia una càlida ovació del públic.

Actualitzat

L'àrbitre Joan Molina de l'OK Lliga nacional va acabar exhibint una estelada en el seu últim partit. En una imatge poc habitual que es va veure dissabte al final del partit de l'OK Lliga entre el Club Patí Voltregà i el Reus. Joan Molina ha decidit acabar amb la seva carrera com a àrbitre i va demanar poder xiular el seu últim partit a la pista voltreganesa, on els arbitratges acostumen a ser complicats.

Un cop acabat el partit, va intercanviar la samarreta amb la del capità blanc-i-blau, Juli Anguita, que també li va fer obsequi d'un llibre de la història del club de Sant Hipòlit. Molina, àrbitre internacional i gran defensor de les seleccions catalanes, va acabar mostrant una estelada a la samarreta mentre rebia una càlida ovació del públic. En el seu últim partit Joan Molina ha volgut expressar públicament les seves idees sobiranistes i evitar així una possible sanció del comitè d'àrbitres.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut