La tradicional remullada del campió del Godó (ATP)
Tenis

Carlos Alcaraz no dona opció a Stefanos Tsitsipas i es proclama campió del Godó

El tenista murcià ha tret la seva millor versió per derrotar el grec (6-3 i 6-4) en una final que no ha arribat a una hora i mitja de joc

Redacció Esport3Actualitzat
  • Carlos Alcaraz ha tornat a demostrar que és el tenista de moda amb una gran victòria al Barcelona Open Banc Sabadell. El murcià ha superat un Stefanos Tsitsipas conservador i s'ha adjudicat per segon any consecutiu el torneig barceloní ATP 500.
  • Tot i això, la final ha començat amb un trencament de servei de Tsitsipas en el tercer joc del partit. Alcaraz, però, ha reaccionat ràpidament i no ha deixat consolidar el break al seu rival. A partir d'aquí, el jove murcià ha pres el control del partit i ha tret el seu millor repertori. 6-3 per tancar el primer set de la final.
  • Stefanos Tsitsipas s'ha lluït amb grans punts a la segona mànega, però Alcaraz ha mantingut el nivell i no ha donat opció al seu rival en una final que no ha arribat a l'hora i mitja de joc (6-3 i 6-4).
  • El murcià ha celebrat el triomf seguint la tradició, llançant-se a la piscina del Reial Club de Tenis de Barcelona en companyia dels aplegapilotes:

 

  • El taló que s'embutxacarà el campió del Godó serà de 477.795 euros, uns 10.000 més que en la seva primera victòria. Tsitsipas se n'ha endut 254.825 com a finalista del torneig.
ARXIVAT A:
Barcelona Open
Anar al contingut